Implantologi

Implantatet indopereres der hvor tanden/tænderne var placeret og der monteres en krone, en bro eller en protese.

For maksimal succes er kravene at der er tilstrækkelig knogle og tandkød og at modtageren/patienten er rask (ikke diabetiker, ikke i biophosfonat behandling, ikke immuno suppresseret og endelig ikke ryger). Endelig er det vigtigt at behandlingsplanen er individuel tilpasset og at behandleren er dygtig til sit arbejde.

Implantateringen kan udføres enten som en complete erstatning eller som en fler-step-proces.

Complete betyder fjernelse af den ødelagte tand / tandrod / betændelse, indsættelse af implantatet og påsættelse af en midlertidig tandkrone.

Fler-step betyder fjernelse af den ødelagte tand / tandrod / betændelse, opbygning af den tabte knogle, indsættelse af implantat, opbygning af tandkød, åbning til implantatet og påsættelse af midlertidig tandkrone.

​Den endelige tandkrone bliver typisk påsat når knoglen rundt om implantatet er trænet og tandkøddet helet æstetisk rigtigt. Dette tager typisk 3-12 uger.

​Konklusion

Implantatbehandling er ikke bare en type behandling men en kompliceret proces. Det kritiske ved behandlingen er forundersøgelsen, planlægningen og endelig udførelsen af behandlingen.

Prisen er naturligvis afhængig af om det er en ukompliceret eller en kompleks behandling.

Hausergårdens behandlere er specielt uddannet i implantatbehandlinger, bl.a. ved Diplom Uddannelse ved Royal College of Surgeons, London. Behandlerne afholder ligeledes kurser for danske og udenlandske tandlæger, der ønsker at dygtiggøre sig indenfor implantologi.

Firmainformation

HAUSERGAARDEN I/S

CVR-nummer: 38331434

Hauser Plads 20, 2. sal, 1127 København K

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Mandag:

​Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

08.00 - 15.50

08:00 - 17:30

07:30 - 17:00

07:30 - 16:00​

Fredag:

08.00 - 14.00​

Lørdag - søndag:

Lukket

Arbejdstilsynet 2019​